My Account  Cart Contents  Checkout  
  Top » Catalog » Privacy Notice Log In  |  My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Manufacturers
Categories
Alien vs Predator (4)
Busts (2)
DC Comics (11)
Disney/Pixar (3)
Exclusives (5)
Fantastic Beasts (1)
Figures (40)
Harry Potter (5)
Horror (1)
In Stock (73)
Life Size (5)
Lord of the Rings (2)
Marvel (13)
Mythologie (1)
Pre-order (7)
Premium Format (11)
Replicas (3)
Sale (35)
Star Wars (18)
Statues (34)
The Hobbit (1)
TMNT (6)
Transformers (1)
TV Serie (2)
Vehicles (1)
Privacy Notice
Disclaimer

Deze website is met de grootste zorg samengesteld door de CollectibleZity Online Moviestore, desondanks kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen.

Informatie
Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief 19% BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn
hier te vinden en gedeponeerd bij de KvK te Hoorn.

Aansprakelijkheid
Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt de CollectibleZity Movietore geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan de CollectibleZity Moviestore geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Links
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft de CollectibleZity Moviestore geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze website componenten bevatten die geοnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. De CollectibleZity Moviestore aanvaardt ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
Continue
Shopping Cart more
0 items
Nederlands English Espanol Deutsch Francais
Bestsellers
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.
Specials
Betaalmethodes
iDEALPayPal
ABN AMRO Fortis ING Bank
RaboBank SNS Bank
Delen met je vrienden
Information
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Contact UsParse Time: 0.277s